ЕКИП

 ДИМИТЪР ХАРАЛАМБИЕВ – Winegrower и Управител 


      Димитър Хараламбиев е човекът-двигател в организацията на Haralambievi Family Vineyards and Winery! Силна любов към виното, безгранична отдаденост към работата, професионалист в решенията си, човечен към околните – това са само част от характеристиките на Димитър. Негови са думите: „Аз нямам подчинени в работата си – имам съмишленици в реализирането на една работеща идея!“. По образование математик лесоинженер, по призвание – лозаро-винар, по съдба – успешен! Изгражда Haralambievi Family Vineyards and Winery сам от първата засадена лоза, та чак до изграждане на мечтаната винарна … и никога не спира да планира и още, и още …

 

ЦВЕТИ СТОЯНОВА – Wineknower, Social Marketing и Project Manager 


      Цвети е нежната половинка от организацията на Haralambievi Family Vineyards and Winery! По образование инженер-мениджър Индустриален мениджмънт, с разнообразен опит в счетоводство, автоматизирани производствени системи, социален маркетинг, педагогика и други. Без дори да е изпила и чаша вино през живота си, когато среща своята голяма любов, открива и една друга любов – любов и силен интерес към света на виното! Започва своето винено образование към Wine and Spirit Education Trust – световен лидер във виненото образование, притежава сертификат WSET Level 1 и Level 2, през 2018 година стартира своята подготовка и по WSET Level 3. През 2019-та година стартира и своето образование по специалност Технология на виното. Нейна лична мисия е да ни „учи на вино“, вярва в потенциала и значението на винознанието в България!

 

НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ – Бранд Мениджър, Brand Manager


Ники Йорданов е една от водещите фигури в търговията с вино у нас! Има над 20-годишен опит в тази област, като е оставил трайни добри практики в търговията с вино, много от които се прилагат и днес. По образование е инженер, металург. Дълги години е съсобственик в търговска компания за експорт и импорт на вина. Участва в изграждането на търговските стратегии и дейности на много български изби през всички тези години. Основните му експертни умения са в сферата на развитие и налагане на винени брандове и търговски марки. Учредител и член на УС на „Българската асоциация на сомелиерите“ (от 2000 г. до днес), както и Учредител и Председател на „Асоциацията на търговците на вино в България“ (от 2017 г. до 2021 г.). 

„Интуицията и емоциите са водещи в работата с вино, независимо от риска!“ е мотото на Ники! А ние имахме късмета случайността да ни срещне с Ники през 2019-та, която среща даде тласък на целия бранд HARALAMBIEVI и оформи неговия първоначален облик, който опитвате и сега!

 

 – Мениджър Продажби, Sales Manager


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КАЛИН ГРОЗДАНОВ – Мениджър Лозя, Vineyards Manager


Калин Грозданов е на 35 г. семеен с две деца, завършва един от малкото в България лозаро-винарски техникуми, а именно този в Плевен. Има 10-годишен опит в търговията с хранителни стоки. От 2015 г. се занимава с лозарство, като от януари 2019 г. вече е част от екипа на ХАРАЛАМБИЕВИ на позицията „Мениджър Лозя“. Отговорен, трудолюбив, находчив и рядко срещано честен млад човек … са нашите няколко думи за Калин. А какво споделя той за работата си с нас: „В ХАРАЛАМБИЕВИ ми харесва това, че лозята се глетат с желание, с мерак, с внимание към детайла, което води до реализирането на добри реколти, направата на страхотни вина, което мен лично ме кара да се гордея с резултатите които получаваме с общи усилия“. 

 

 

(СКОРО…) – Асистент Лозар, Assistant Vinedresser 


За своята дейност Haralambievi Family Vineyards and Winery търси да назначи Асистент Лозар (Assistant Vinedresser) – ако си амбициозен и позитивен, ако си с готовност за работа в гъвкави условия, ако си с познания в лозарството и искаш да се развиваш в млада организация, отправи своята кандидатура на: dimitar.haralambiev@gmail.com  Има вероятност да срещнем интересите си!

 

 

 

Механизатор, Tractor operator


 

 

 

 

 

 

 

 

(СКОРО …) – Winedealer  Плевен и региона


 

 

 

 

 

 

 

 


КАЗВАМЕ ВИ НАЗДРАВЕ!